Walvissafari Azoren, Portugal, walvissen spotten

Wil je een unieke ervaring en dichter bij de natuur komen? Ga dan voor een walvissafari in de prachtige Azoren. Een bijzondere eilandengroep vol met natuur en dieren.

Geïnteresseerd in een Walvissafari? Kijk dan snel hier

Azoren
De Azoren is een archipel dat bestaat uit negen eilanden, alle eilanden hebben een vulkanische oorsprong. De Azoren liggen op een afstand van 1370 km van het Iberisch Schiereiland en op circa 2341 km van het Amerikaanse vasteland.

Walvissafari
In de Azoren kan je deelnemen aan een bijzondere walvissafari. Met een boot ga je mee het water op om de zeedieren van dichterbij te bekijken. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een snelle rubberboot (zodiac), een glasvezelboot of een catamaran. Tijdens de safari kan je walvissen, dolfijnen, haaien en schildpadden zien. Tijdens de safari heb je een grote kans om bultruggen en potvissen te zien en met veel geluk zelfs een blauwe vinvis. In de maanden april en mei heb je de meeste kans om walvisssen te spotten.

Veel walvissafari’s bieden ook nog andere activiteiten aan in hun pakket zoals, wandelen, snorkelen en een bezoek aan het walvismuseum.

Delen