Verjaardag vieren tijdens corona, jarig tijdens coronacrisis

Je verjaardag is een dag die niet vergeten mag worden, ook niet tijdens de coronacrisis. De regels veranderen regelmatig en dus kan het zijn dat je jouw verjaardag niet kan vieren zoals normaal. Geen verjaardagsfeest en geen visite. Dit klinkt niet bepaald gezellig, maar gelukkig zijn er wel manieren om jouw verjaardag leuk en gedenkwaardig te maken. Lees snel de tips om jezelf jarig te voelen of om juist een jarige te verassen.

Huis versieren
Je voelt je snel jarig als de kamer mooi versiert is. Vlaggetjes en ballonen zorgen voor een glimlach op je gezicht. Met mooie versiering in huis voel jij je al snel jarig.

Taart
Haal een lekkere verjaardagstaart in huis. Wie wil er nou niet van een lekkere taart smullen als hij of zij jarig is? En één groot voordeel, je hoeft het lekker niet met je gasten te delen. Of verras een jarige met een bijzondere taart, wat dacht je van een speciale videotaart met jouw persoonlijke boodschap?!

Vind hier de lekkerste en bijzonderste verjaardagstaarten.

Autoparade
Je kan heel leuk een jarige verassen met een feestelijke autoparade. Vrienden en familie kunnen in hun (versierde) auto al toeterend voorbij rijden. Zo voelde de jarige zich toch even speciaal.

Videobellen
Ga gezellig met familie en vrienden videobellen. Zo kan je iedereen gezellig spreken en maak je er een echt feestje van.

Kaartje
Stuur feestelijke post met een kaartje en nog extra creativiteit. Doe bijvoorbeeld confetti of gedroogde bloemen in de envelop. Zo is het voor de jarige extra feestelijk als hij of zij de post opent.

Bloemetje
Stuur een mooi boeket bloemen naar de jarige. Vooral dames kunnen dit erg waarderen. Een mooie gekleurde en geurende bos bloemen is feestelijk in huis en zorgt ervoor dat de jarige zich bijzonder voelt.

Filmpje
Maak een leuk verjaardagsfilmpje voor de jarige. Je kan dan een feestelijke en persoonlijke boodschap achterlaten. Je kan hierbij heel creatief zijn. Versier bijvoorbeeld de kamer waar je in filmt met slingers en ballonen. Maak met vrienden en familie één film door meerdere beelden aan elkaar te plakken.

Eten bezorgen
Het is hartstikke lekker om uit eten te gaan op je verjaardag, maar helaas mag je tijdens de coronacrisis niet altijd uiteten in een restaurant. Haal dan ook voor jouw verjaardag het restaurant in huis. Laat lekker makkelijk eten bezorgen, en jij hoeft lekker een avondje niet te koken.

Verwen jezelf
Het allerbelangrijkste, verwen jezelf goed. Haal lekkere dingen in huis, ga lekker relaxen en ga dingen doen in huis die jij leuk vinden. Het draait namelijk allemaal om jou vandaag.

Delen