Oil Pulling met kokosolie: Wittere tanden en gezonde mond

Je hoeft niet altijd duur je tanden te bleken om mooie witte tanden te krijgen, het kan namelijk ook op een natuurlijke manier. Met kokosnootolie krijg je mooie witte tanden en een schone en gezonde mond.

Op zoek naar kokosolie? Kijk dan hier

Wat doet het
Met kokosolie kan je het gebit witter maken, dit wordt ook wel Oil Pulling genoemd. De bacteriën in de mond worden door de kokosolie opgenomen. Door de kokosolie wordt het gebit schoner en witter, ontsteking van tandvlees vermindert, tandplak verdwijnt en je krijgt er een frissere adem door.

Hoe te gebruiken
Het beste kan je oil pulling in ochtend doen op de nuchtere maag. Neem een flink lepel kokosnootolie in je mond, de olie smelt vanzelf in de mond. Houdt de olie voor ongeveer 15 tot 20 minuten in de mond en verspreidt de olie goed met je tong. Spuug daarna de kokosolie uit, slik de olie niet door, want de olie zit nu vol mondbacteriën. Het beste kan je de olie in de wc uitspugen, want de gootsteen kan anders verstopt raken. Nadat de olie is uitgespuugd moet je de mond goed reinigen.

De eerste keer kan het lastig zijn om de kokosolie in je mond te houden, maar hoe vaker je het doet hoe makkelijker het zal gaan. Vanaf de eerste keer zal je al resultaat zien en heb je een lekker fris gevoel in je mond.

Delen