Kruidenthee tegen griep en verkoudheid

Kruidenthee is een gezonde thee die helpt bij onder andere griep en verkoudheid. Bepaalde kruiden hebben een geneeskrachtige werking. Kruidenthee geeft een verlichting tegen griep en verkoudheid en kan er voor zorgen dat je weer eerder beter bent. Behalve kruidenthee ‘s zijn er ook nog andere natuurlijke theeën die helpen bij griep en verkoudheid.

Koop hier de mooiste kruiden voor de lekkerste kruidenthee.

Citroen
Citroen kan virussen en bacteriën elimineren. Citroenthee is kan dan ook een effect middel zijn tegen de koorts. Citroen bevat ook veel antioxidanten die vrije radicalen tegen gaan. Vrije radicalen kunnen schade toebrengen aan cellen en weefsels.

Echinacea
Uit onderzoekt blijkt dat echinacea verkoudheid kan voorkomen en de duur van de verkoudheid kan verkorten met vier dagen.

Gember
Gember werkt koortsverlagend en gember heeft een antibacteriële werking. Daarnaast werkt gember ook nog eens cholesterolverlagend.

Kamille
De geur van kamille via stoom doet de neusslijmvliezen slinken bij een verkoudheid.

Kaneel
Kaneel geeft je energie en werkt verwarmend. Kaneel helpt bij de bestrijding van verkoudheid, misselijkheid en menstruatiepijn.

Lavendel
Lavenedel is ideaal tegen een keelontsteking. Lavendel heeft een ontsmettende werking en werkt pijnstillend. Daarnaast werkt lavendel opbeurend en kalmeert het de zenuwen.

Munt
Munt kan goed helpen bij een verkoudheid. Munt heeft namelijk een slijmoplossende werking. Munt helpt ook bij het afvallen, munt zorgt ervoor dat je minder drang naar zoetigheid hebt.

Delen