Kerst corona 2020 ideeën en tips om de feestdagen te vieren

Dit jaar gaat de kerst er heel anders uit zien voor ons en het is nog heel onzeker wat straks wel mag en wat niet. Ondanks alles wil dit niet zeggen dat kerst volledig in het water valt, wij kunnen er namelijk nog steeds iets moois van maken. Ontdek snel onze tips om kerst toch een beetje samen te beleven.

Kaartje
Dit jaar gaan kerstkaarten een grotere waarde voor ons krijgen. Met een kerstkaart kan je elkaar op een persoonlijke manier een prettige kerst wensen.

Wil je een bijzondere kerstkaart of een corona kerstkaart versturen, klik dan hier

Kerstfilmpje
Je kan een kerstkaart sturen, maar je kan het ook nog groters uitpakken met een leuk filmpje. Maak een leuke video met een persoonlijke boodschap. Erg leuk om naar vrienden en familie te sturen.

Videobellen
Wij mogen dan wel niet met z’n allen bij elkaar komen, maar wij kunnen wel gezellig met elkaar kletsen en elkaar zien door middel van videobellen.

Cadeau of kerstpakket
Je kan familie en vrienden een leuk cadeau geven, deze kan je opsturen of voor de deur leggen. Je kan als cadeau zelf een leuk kerstpakket samenstellen met allemaal lekkere dingen. Wie vind het nou niet leuk om een kerstpakker uit te pakken?

Wandelen
Je kan ook met de feestdagen samen met enkele mensen een wandeling maken. Je kan dan gezellig kletsen in de buitenlucht op een goede afstand.

Delen