Exuma, Bahamas: Waar varkens zwemmen

Voor een unieke ervaring met dieren moet je naar de Exuma eilanden. Op deze vakantie locatie kan je namelijk met grote varkens zwemmen. Zowel de biggetjes als de volwassen varkens zijn gewend om omringt te worden door toeristen. De varkens zijn dan ook makkelijk te benaderen en je kan zelfs met ze knuffelen.

Exuma
De Exuma eilanden bevinden zich in de tropische Bahamas in de Caribische zee. Exuma is een archipel dat bestaat uit meer dan 360 eilanden. Grote delen van de Exuma zijn onder bescherming doordat ze deel uitmaken van Exuma National Land and Sea Park.
Het grootste eiland is Great Exuma, het eiland is maar 60 kilometer lang en bedraagt een oppervlakte van 72 km². Op Great Exuma vind je de grootste stad van het district, namelijk George Town.

Natuur
Exuma biedt vollop natuur, behalve zwemmende varkens kan je namelijk in het water ook verschillende soorten haaien en andere vissen spotten. Op het strand kan je tientallen iguanas zien liggen zonnebaden.

Watersport
Exuma is de ideale plek als je helemaal weg bent van watersport. Je kan lekker tussen de vissen snorkelen of heerlijke kajakken.

Delen