Creatieve plantenbakken en bloempot ideeën

Wil je iets anders dan een normale pot voor je planten? Pimp dan je plantenpotten op of gebruik oude of natuurlijke voorwerpen die kunnen dienen als plantenbak. Je kan aan verschillende voorwerpen denken, kleine voorwerpen, maar ook hele grote. Door creatief te zijn krijgt je tuin of huis een leukere uitstraling. Doe snel ideeën op door te kijken naar de onderstaande plantenbakken en bloempotten.

Een oude fiets kan ideaal dienen als kunstobject in de tuin. Geef de fiets een leuk kleurtje met verf en gebruik planten om het verder op te fleuren.

Gietijzeren emmers zijn ideaal als plantenbak. Je hebt verschillende soorten en maten. Je kan de emmer ook leuk aan een haakje ophangen.

Je kan ook gebruik maken van natuurlijke producten. Zo kan je bijvoorbeeld een bloempot versieren met schelpen om een andere uitstraling te creëren.

Uiteraard kan je ook voor hele grote objecten gaan. Zo is het ook leuk om een oude autoband te vullen met planten of een oude badkuip. Je kan zelf nog groter gaan, zo kan je ook je oude auto verven en opvrolijken met planten.

Delen